KONTAKTA OSS

DEAP AB © 2015-2017

GÖTEBORG

Kristinelundsgatan 16

411 37 Göteborg

 

HELSINGBORG

Kullagatan 8

252 20 Helsingborg

MALMÖ

Box 1058

212 10 Malmö

info@deap.se

031 - 14 14 10

VI PÅ DEAP

Klicka på bilderna för kontaktinfo

PROJEKT

NORDBY SHOPPINGCENTER, STRÖMSTAD

Brandteknisk projektering i flertalet tillbyggnadsetapper av köpcentret, brandtekniska beräkningar samt koordinering av brandskyddet i köpcentret under pågående entreprenad.

Trots att vi som företag inte funnit så länge på marknaden är vi mycket glada och stolta att redan fått förtroendet att utföra en hel del uppdrag. Nedan följer ett urval av pågående och genomförda projekt:

ÖRJANSVALL, HALMSTAD

Brandteknisk projektering vid om-/tillbyggnad av klassisk anläggning till moden allsvensk fotbollsarena med tidens bekvämligheter.

ASPÖ GÅRD, SKÖVDE

Aspö Gård är ett ekologiskt boende i norra Skövde som omfattar en förskola samt 242 lägenheter fördelade på 7 punkthus och flertalet låghus. Deap har fått förtroendet att utföra brandteknisk projektering för hela området

ALMEDALS FABRIKER, GÖTEBORG

Riskutredning för detaljplaneändring avseende transport av Farligt Gods. Etablering av bostäder vid Almedals fabriker med närhet till E6/E20 samt Västkustbanan.

KV. JORDSKALVET 1, HALMSTAD

Brandteknisk projektering och verifiering av ventilationssystemet funktion vid brand vid nybyggnad av modernt grupp-/äldreboende för 72 boende och sammanbyggt med bostadshus som omfattar 21 lägenheter.

JOHANNEBERG, GÖTEBORG

Brandteknisk projektering som till stor del utförts analytiskt vid nybyggnad av bostadshus med >16 våningar och som även omfattar kontor och större butikslokal åt Willys.

WAYNES COFFEE, HALMSTAD

Etablering av kedjans största anläggning i landet, belägen i anrik byggnad som omfattat brandteknisk projektering och besiktning.

STENA, HALMSTAD

Brandteknisk projektering, riskanalys och släckvattenutredning vid genomförande av norra Europas största återvinningsanläggning som är en tekniskt komplex industriverksamhet åt Stena Metall